Trebuie sa rezervez din timp soiul care ma intereseaza?

La Pepiniera Voinești dispunem de plantații-mamă de ramuri-altoi din majoritatea soiurilor omologate. Aceste plantații produc anual cantități suficiente de ramuri-altoi pentru a putea multiplica la necesitate orice soi. Cu toate acestea, în mod prioritar producem soiurile autohtone cele mai solicitate pe piață, cele străine sau de nișă fiind altoite în cantități mai mici. Din acest considerent, pentru a vă asigura din timp că vom avea pe stoc soiul care vă interesează, cel mai bine este să plasați o comandă prealabilă cât de timpuriu posibil.

Rezervarea prealabila a pomilor

Indiferent de soiul și cantitatea de pomi pe care intenționați s-o procurați, sfatul nostru este să ne contactați din timp pentru a plasa o comandă având în vedere că rezervările timpurii au mai multe șanse să fie onorate.

Rezervarea unei cantități mai mici de 150 pomi

Pentru orice cantitate de pomi până la 150 pomi este suficient să ne transmiteți la adresa de email: [email protected] contractul de rezervare a nucilor altoiți completat și scanat (îl puteți descărca aici) după care să vă asigurați că ați primit o confirmare pe aceiași cale electronică. Altă posibilitate de rezervare este să vă deplasați personal sau să delegați un reprezentant la sediul nostru unde vă vom remite o confirmare avizată a rezervării Dvs.

Pentru orice întrebări, vă rugăm să ne contactați telefonic la +373.69.358.996.

Rezervarea unei cantități mai mari de 150 pomi

Pentru cantități mai mari de 150 buc, rezervarea se face fie în temeiul contractului de rezervare, fie în temeiul unui contract de producere. Contactați-ne pentru mai multe detalii. Pentru cantități care depășesc 1000 de bucăți, rezervarea se va face doar prin semnarea unui contract de producere. 

Achitare

Cumpărătorul achită 30% din sumă în termen de până la 7 zile după semnarea contractului.
O a doua tranșă de plată în proporție de cel puțin 40% trebuie achitată în termen de până la 10 septembrie a anului producerii pomilor altoiți de nuc.
Partea restantă a sumei va fi achitată cu cel mult 7 zile înainte de livrarea pomilor.

Rezervarea și livrarea nucilor altoiți de la Pepiniera Voinești în România

Reprezentantul nostru oficial și partenerul pe dezvoltarea culturii nucului în România este SC Patru Agro SRL.
Preluarea comenzilor, încasarea achitării parțiale și integrale și livrarea nucilor altoiți către clienții noștri din România ține de competența colegilor noștri pe care o să vă rugăm să-i contactați pentru a face o rezervare sau pentru orice alte întrebări
.

Gabriel0722 855 306/ office@patruagro.ro
Amalia0728 263 308/ nucialtoiti@patruagro.ro

Cum pot procura pomi altoiti din soiurile Ovata si Carpatica?

soi de nuci uriase Carpatica OvataSoiurile Pepinierei Voinești – Ovata®, Carpatica® și Rubin®– sunt trei soiuri de nișă de mare valoare și foarte specifice pe care le producem în cantități limitate. Toate trei au fost selecționate, dezvotlate și omologate atât în Republica Moldova, cât și în România și, prin urmare, în Uniunea Europeană. Aceste soiuri, cu trăsături distincte puternic pronunțate, unice și specifice în felul lor, stârnesc curiozitatea a sute de amatori, sunt apreciate de către nucicultorii profesioniști și, în general, se bucură de o mare popularitate. 

Gradarea pomilor pe inaltimi

puieti de nuci

Toamna, după recoltare, toți pomii noștri sunt gradați pe mai multe categorii de înălțimi (lungimea tulpinii măsurată în centrimentri de la colet). Prețul depinde și de categoria de înălțime.
10/20
20/50
50/100
100+

Preturi

Politica noastră de prețuri respectă clientul și posibilitățile sale. Prețul final pentru fiecare lot de pomi comercializat este individual și depinde în primul rând de soiul comandat și de mărimea dorită a pomilor (vezi gradarea pomilor de înălțimi) astfel încât va exista oricând posibilitatea de a realiza proiectul Dvs. de livadă chiar și în cazurile când există limite de buget. 

Solicitați o ofertă de prețuri la voinesti@hotmail.com ori contactați-ne telefonic la +373.69.358.996. 

Garantii privind prinderea pomilor si autenticitatea soiului

Pomii produși la Pepiniera Voinești au certificare oficială al serviciului național de inspecție al pepinierelor, dar obțin de asemenea și certificare europeană pentru export către UE, astfel că orice lot de pomi livrat este garantat în privința autenticității soiului, conform etichetei atașate sau a documentației însoțitoare. Garanția acoperă de asemenea și starea fitosanitară și vitalitatea pomilor. Eventuale reclamații privind calitatea pomilor sunt acceptate în termen de 5 zile de la ridicarea de la depozitele noastre sau de la livrarea materialului săditor. Gradul general de prindere bazat pe experiența anterioară este de minimum 99%, dar acoperim gratuit pierderi de până la 4% din totalul de pomi livrați. 

Instructiuni ulterioare privind intretinerea livezii. Servicii oferite.

Dorința noastră este ca fiecare proiect de livadă să se bucure de succes. Din acest considerent, chiar și după plantarea livezii de către clienții noștri, suntem dispuși să oferim consultație gratuită privind lucrările de întreținere a livezii, prelucrarea solului în livadă, tratamentele fitosanitare, fertilizare, formarea coroanei. etc. În același timp, există și posibilitatea procurării ghidului nostru privind plantarea și întreținerea livezii de nuc, elaborat expres în acest sens. La rubrica servicii puteți afla și ce servicii vă putem presta în livadă.