Pentru o dezvoltare corecta a pomului si a coroanei, taierile de formare sunt indispensabile. La fel de importante sunt si taierile anuale de fructificare.

În urma numeroaselor solicitări parvenite din partea clienților noștri de a-i ajuta la efectuarea tăierilor în livadă, solicitări pentru satisfacerea cărora de cele mai multe ori nu dispuneam de suficient timp, am decis să lansăm un nou serviciu.

Într-adevăr, astăzi dispunem în cadrul pepinierei de cunoștințe atât teoretice, dar mai ales practice în ceea ce ține de tăierile de formare a coroanei, de tăierile anuale de fructificare sau, deseori solicitate, tăierile de regenerare a coroanei în livezile îmbătrânite prematur din diverse cauze. În cursul anilor am antrenat o echipă care astăzi realizează cu succes tăieri profesionale în livezile de nuci, acolo unde suntem solicitați de clienții noștri.

Cu o experiență dobândită la centre de cercetare în nucicultură în Franța, putem de asemenea să intervenim cu mare succes la formarea și tăierile anuale ulterioare în livezile cu soiuri cu fructificare laterală franceze sau americane, sau soiuri moldovenești cu fructificare intermediară care se conduc după aceleași metode. Vedeți mai jos câteva exemple de tăieri realizate de specialiștii noștri în diverse livezi.

ÎNAINTE

DUPĂ

ÎNAINTE

DUPĂ

Cum apelați la serviciile noastre de tăieri

Pentru a solicita serviciile noastre de tăieri în livadă, este necesar să descărcați și să completați formularul special la care să anexați foto din livada Dvs iar ulterior să le remiteți în anexă la [email protected]. După recepție și verificarea disponibilității noastre, vă vom contacta pentru a stabili și alte detalii.

Tarife

Tariful pentru acest serviciu nu este unul fix, depinzând de numărul de pomi la hectar, vârsta pomilor, starea de dezvoltare generală a livezii și de soiul la care se fac tăierile. După recepționarea formularului completat de la solicitant, vă vom calcula un preț per ha și un preț total pentru livadă.

Luați legătura cu noi pentru a afla mai multe detalii despre acest serviciu, inclusiv condițiile de tarifare

voinesti@hotmail.com
+373.69.358.996