Nuci altoiti din Moldova


Procurarea nucilor altoiti

Aflați aici cum puteți procura nucii altoiți de la Pepiniera Voinești, ce trebuie să știți despre termenul plasării comenzii pentru a fi sigur că veți avea pomii în toamnă si cum puteți rezerva pomi din soiurile specifice pe care le producem în cantitate foarte limitată.

Trebuie sa rezervez din timp soiul care ma intereseaza?

La Pepiniera Voinești dispunem de plantații-mamă de ramuri-altoi din majoritatea soiurilor omologate. Aceste plantații produc anual cantități suficiente de ramuri-altoi pentru a putea multiplica la necesitate orice soi. Cu toate acestea, în mod prioritar producem soiurile autohtone cele mai solicitate de piață, cele străine sau de nișă fiind altoite în cantități mult mai mici. Din acest considerent, pentru a vă asigura din timp că vom avea pe stoc soiul care vă interesează, este cel mai bine să plasați o comandă prealabilă cu 1 an înainte, sau nu mai tîrziu de data de 10 aprilie a anului în care veți înființa plantația.

Rezervarea prealabila a pomilor

Indiferent de cantitatea de pomi pe care intenționați s-o procurați, sfatul nostru este să plasați o comandă prealabilă având în vedere că practic nu se întâmplă să mai dispunem de material disponibil pentru rezervare mai târziu de luna iunie pentru recolta anului în curs.

Rezervarea unei cantități mai mici de 150 pomi

Pentru orice cantitate de pomi până la 150 buc. este suficient să ne contactați telefonic la numerele +373.69.358.996 și să ne transmiteți la adresa de email: voinesti@hotmail.com formularul de confirmare a rezervării completat (îl accesați aici) după care să vă asigurați că ați primit o confirmare pe aceiași cale electronică. Altă posibilitate este de a vă deplasa personal la sediul nostru unde vă vom remite o confirmare avizată a rezervării Dvs.

Rezervarea unei cantități mai mari de 150 pomi

Pentru cantități mai mari de 150 buc. este necesară întocmirea unui contract de producere. Contactați-ne la numerele de telefon indicate pentru mai multe detalii. 

Acont

Pentru cantități mai mici de 150 de pomi, achitați un acont de 30% nu mai târziu de sfârșitul lunii mai al anului în care sunt produși pomii. Pentru cantități mai mari, modalitățile de plată sunt discutate individual.

Cum pot procura pomi altoiti din soiurile Ovata si Carpatica?

soi de nuci uriase Carpatica OvataSoiurile Pepinierei Voinești – Ovata® și Carpatica® – sunt două soiuri de nișă de mare valoare și foarte specifice pe care le producem în cantități limitate. Prețul de comercializare al acestor două soiuri este semnificativ mai mare decât pentru restul soiurilor și, până în anul 2040 clienții care procură pomi din aceste două soiuri nu vor permite unor terți multiplicarea acestor soiuri cu ramuri provenind din plantațiile lor. Formele recent selecționate: Hector si Rubin, sunt disponibile în cantități și mai mici, deci vor trebui rezervate din timp.

Gradarea pomilor pe inaltimi

puieti de nuci

Toamna, după recoltare, toți pomii noștri sunt gradați pe mai multe categorii de înălțimi (lungimea tulpinii măsurată în centrimentri de la colet). Prețul calculat ține cont și de categoria de înălțime.
10/20
30/50
60/100
100+

Preturi

Politica noastră de prețuri respectă clientul și posibilitățile sale. Prețul final pentru fiecare lot de pomi comercializat este individual și depinde în primul rând de soiul comandat și de mărimea dorită a pomilor (vezi gradarea pomilor de înălțimi) astfel încât va exista oricând posibilitatea de a realiza proiectul Dvs. de livadă chiar și în cazurile când există limite de buget. 

Solicitați o ofertă de prețuri la voinesti@hotmail.com ori contactați-ne telefonic la +373.69.358.996. 

Garantii privind prinderea pomilor si autenticitatea soiului

Pomii produși în pepiniera noastră au certificare oficială al serviciului național de inspecție al pepinierelor, dar obțin de asemenea și certificare europeană pentru export către UE astfel că orice lot de pomi livrat este garantat în privința autenticității soiului, conform etichetei atașate sau a documentației însoțitoare. Garanția acoperă de asemenea și starea fitosanitară și vitalitatea pomilor. Gradul general de prindere bazat pe experiența anterioară este de minimum 99%. Eventuale reclamații privind calitatea pomilor sunt acceptate în termen de 5 zile de la ridicarea materialului săditor. 

Instructiuni ulterioare privind intretinerea livezii. Servicii oferite.

Dorința noastră este ca fiecare proiect de livadă să se bucure de succes. Din acest considerent, chiar și după plantarea livezii de către clienții noștri, suntem dispuși să oferim consultație gratuită privind lucrările de întreținere a livezii, prelucrarea solului în livadă, tratamentele fitosanitare, fertilizare, formarea coroanei. etc. În același timp, există și posibilitatea procurării ghidului nostru privind plantarea și întreținerea livezii de nuc, elaborat expres în acest sens. La rubrica servicii puteți afla și ce servicii vă putem presta în livadă.